uppdatering

Ni måste bara se.. usch!!!!!!!

Tisdag!

Har inte gjort så mycket idag, fick ett samtal tidigt imorse att mina vänner från köping skulle komma förbi och hälsa på!! Vart jätte glad var länge sen vi sågs. De var här för att köpa ett matbord, och ägaren till matbordet fick lära Madde hur man backar med släp.. Hahah stackars Kille..  Johanna visste inte hur hon skulle sätta fast allt men till slut vart de nog bra.. Efter att jag varit och träffat dem så gick jag in till stan för tt möta upp Negar för då var det dags för att börja träna. Vi tog en sväng in i skoaffärer och därifrån fick jag med mig ett par nya skor. får inte köpa några mer skor nu. Fast det finns ett par till jag vill ha, men det får vänta ett tag. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på några avsnitt av Cougar Town ;)
Såhär blev det, ser väl inte så dumt ut.. 

Johanna står och funderar på om det sitter bra... =)


The Stoning Of Soraya M

Det är den här filmen som jag såg med tjejerna.. Det var verkligen jobbigt att se den, det kändes verkligen. Filmen är baserad på en sann historia. Handlar om en kvinna som blir stenad till döds av männen i hennes familj och de andra männen i byn. Det är en film man bara måste se, fast det är otäcka delar i filmen som gör att man önskar att man inte hade kollat på den. Men det är ett måste. 

Vill inte säga för mycket om filmen, tycker ni ska ta och se den.
Vill ni läsa om den så är det bara att gå in på IMDb.

En snabb blick tillbaka..

Här kommer ett långt inlägg med lite bilder från min helg.

Fredags så var jag och Negar ute och festade, var verkligen en toppen kväll. Det var länge sen som det var så roligt ute. Fredagen var verkligen lång och den spenderades bara med Negar,  det var inte lite saker som hände. ;) jag var verkligen hyper och speciellt efter att vi hade kommit hem från krogen.
lördagen så vaknade jag väldigt tidigt för att hinna fixa i ordning mig och packa innan jag skulle åka iväg och träffa min älskling, men som vanligt så är det alltid något man glömmer. Två dagarna som jag spendera med Chris var helt underbara men det har jag redan berättat en gång så det vet ni ju om. 

(bilden är inte tagen i helgen)

Söndagen så åkte jag iväg till Stockholm för att träffa min kusin. Började med att gå en runda på stan och shoppa lite saker sedan gick vi vidare hem till andra släktingar och hälsa på vilket alltid är lika trevligt :p
Det var lite kort om helgen.


Idag så var det dags att åka hem igen, 14.40 gick mitt tåg från Stockholm mot Linköping. Måste säga att det är riktigt skönt att få vara hemma efter en så lång helg. Åkte in till stan vid 11.30 för att hinna med lite extra shopping. När jag väl hade kommit hem blev det en snabb dusch sedan åkte jag hem till Fadia där vi satt och kolla på film och hade det mysigt. Ska försöka hitta något klipp av den filmen vi såg idag, för jag REKOMMENDERAR den starkt! Den är verkligen bra. Den är baserad på en sann historia. När jag lägger in ett klipp på filmen så ska jag skriva lite kort om handlingen också. Men ni får vänta tills dess. Nu måste jag lacka mina naglar innan jag blir för tröt. Imorgon är det dags för första dagen på min diet och dags för att ta tag i träningen.  =)

Carpe diem

Har haft en helt underbar helg.. Min älskling är världens bästa! Har spenderat den med den bästa. Fick massa överraskningar och kan inte säga mer än att jag är lycklig lottad som har en sån kille. Ville inte att dagen skulle ta slut, mår som bäst när jag är med honom! <3


Nu sitter jag hemma hos min kusin i sthlm. Idag har jag sprungit runt på sthlms gator och shoppat lite, imorgon blir det en snabb runda innan tåget avgår från sthlm. Ska bli skönt och komma hem nu efter en helg med mycket resande.. 

Blir ett kort inlägg för sitter med min kusin, ska försöka hinna med att blogga imorgon och lägga upp bilder på vad jag fått med mig hem.

Ciaao!







ACO - Face creme bronze

Det här är något som man bara måste ha. Det är en dagkräm från apoteket som ger huden naturlig och fräsch solbrun ton.
Bra att ha dagar då man inte orkar sminka sig och ändå vill se pigg och fräsch ut. Den här krämen är något jag rekommenderar för "lata" dagar.. Samtidigt som du blir brun och fin så är den väldigt mjukgörande och återfuktande innehåller  E-vitamin!




Den ser jätte naturlig ut på huden och passar alla hudtyper.
Tror både Tjejer och killar kan använda sig av den för att den verkligen lägger sig naturligt på ansiktet.
Det kan inte bli bättre ;)



Shopping =)

Idag blir det lite kort inlägg: måste börja vaxa min ben sen sova. Har inte sovit något sen jag kom hem från jobbet så är helt slut.
Idag fick jag hem mina skor och kläder som jag hade beställt från Nelly och måste säga att jag är skiit nöjd!
Skorna satt perfekt var rädd att de skulle vara för små men nej =)

Det har varit en väldigt lång dag idag, har varit och fixat mina ögonfransar hos en tjej, känns verkligen underbart att inte behöva tänka på att ha mascara. Sedan har jag och brudarna tagit en runda på ikano och shoppat lite. Fick hem det mesta som jag behövde.
Det här fick jag med mig hem:

  • Veet vax
  • Dove body lotion
  • ACO Ansiktskräm
  • Syoss shampoo
  • WELEDA Massage olja
  • Chanel Foundation
  • Dior brun utan sol
Det här är lite av vad jag fick med mig. Viss saker kan jag inte vissa nu.. Hemligt ;)
Efter att jag hade kommit hem så var jag tvungen att fixa i ordning min garderob, kunde inte hitta något där. Men men nu måste jag fortsätta med min vaxning.

Nööjd

kom hem för en stund sen har varit och förstärkt min naglar med gelé så får se hur länge dem håller. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska fixa våfflor till mig, var verkligen länge sen man åt det.

Under tiden har jag bestämt mig för att klicka hem kläderna från Nelly. Kolla runt en extra gång och hitta ett par skor som jag också ville ha så nu är allt på väg hem till mig..  Jag har aldrig beställt skor från nätet, men jag hoppas verkligen dem passar och sitter fint.

 

Nu ska jag gå och äta våfflor =) Ciaoo

 


Nytt i garderoben?

Sitter och kollar in nya kläder som Nelly har fått in, var ett tag sen jag var inne och kolla om dem hade fått in något snyggt. Hitta en klänning och ett par leggings som jag tror jag ska klicka hem. Ska fortsätta kolla runt lite, var länge sen man handla något från nätet. 


21-22 Mars, 2010 Underbart!

Kom hem från trollhättan igår.. Måste bara säga att det är skönt att få vara tillbaka i linköping fast jag inte varit borta så länge.. Men tycker verkligen inte om att vara i trollhättan, det är en så tråkig stad förstår inte hur människorna kan bo där:p
Nu sitter jag hemma och tar det lugnt, gårdagen spendera jag med mina älsklingar hemma hos Negar. Måste bara säga att det är helt underbart att vara med er, Älskar er verkligen. Blev en lång natt och en härlig morgon.. Idag  när vi vakna så städa vi och plocka undan sedan åkte jag och Negar in till stan en stund och kolla runt lite. sedan gick jag hem och la mig för att inatt blir det jobb. Nu sitter jag vid datorn och dricker mitt te och tar de lugnt innan jobbet och innan min bror och hans familj kommer hit. Länge sen jag såg min lilla stjärna.
Vi har sagt länge att vi ska börja träna och imorgon så är det planerat att ta första passet tillsammans, haha ska bli kul och se om det blir något av det. Men hur som helst så måste måste jag komma igång med träningen, så minst tre gånger i veckan för min del sen sakta ändra på alla dåliga matvanor. Igår bestämde vi också att det var sista gången vi skulle äta massa snacks o sånt när vi är tillsammans för det är det ända vi egentligen gör.
Här kommer det lite bilder från gårdagen:


Vi har verkligen roligt ihop, spelar ingen roll vad vi gör det blir ändå perfekt..  önskar ja kunde berätta lite mer om gårdagen men vissa saker kan man bara inte berätta, men fyy vad vi skratta :p

Jobbig dag..

Idag har det varit en väldigt lång dag och mycket att göra.. Har inte berättat men åkte till min syster som bor i trollhättan. Satt mig i bilen vid 06.00 på morgonen för att hinna till begravninen som började 12.

Begravningen var verkligen jätte fin och många tårar föll ner från våra kinder till en person som betytt mycket för oss alla. Han har varit som en farfar för alla i sin omgivning och det är verkligen jobbigt att inte ha han hos oss längre.


Efter begravningen så gick vi tillbaka till lokalen för att äta tillsammans och jag var helt slut efter det, hade en fruktansvärd huvudvärk kunde knappt stå på mina ben. Så åkte hem till min syster tog en dusch och la mig och sov en stund. Har varit en lång dag och allt har varit så jobbigt och det är inte konstigt att man är helt slut och förstörd efter.

Nu ska jag gå ner och sätta mig med min syster ett tag inte ofta man träffar henne och måste försöka stoppa i mig något också. Men jag hoppas ni har haft en bättre dag än jag..


Aldrig lätt att ta sitt sista förväl av någon person men man har tyvär inget val utan bara försöka göra det bästa av det hela. Var konstigt att se honom ligga i kistan kunde inte förstå det riktigt vet inte om jag gör de nu heller.. Kommer nog ta någon dag att smälta allt man sett idag. Men Jag tog förväl gjorde som jag alltid bruka göra, Pussa dig på din hand och ta förväl.  Nu är du på en helt underbar plats med min farmor och din syster.












WoooW!!

Måste bara säga att hon har en så underbar och fin röst.. Bättre än originalet

Vad tycker ni?

20100318



Underbar helg

Berättar lite kort om hur min helg har varit.  Helgen börja med att jag och Negar övernatta hos Fadia vi hade verkligen roligt ihop, satt och kolla på film och åt massa gott tillsammans. Lördagen spendera jag med Chris, Sammar och hennes kille. Söndagen spendera jag också med dagen med min älskling. Det är helt underbart att få umgås med honom, sen var han tvungen att åka hem och jag åka till jobbet =(

Nu är det en ny vecka och massa nya saker som ska hända. Idag så har jag handlat, städat mitt rum för det såg verkligen förjävligt ut. Efter det hoppa jag in i duschen. Måste säga att jag har en underbar mamma, hon hade skurit upp honungs melon och vanlig melon och massa annan frukt åt mig och ställt in i mitt rum med ett glas nypressad apelsinjuice. =) Helt perfekt.
Nu ska jag lägga mig i min säng äta min frukt och titta på någon film Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag!

Övernattning hos Fadia

Precis som rubriken säger, ikväll ska jag och Negar sova över hos Fadia. Ska bli så roligt. Vi har varit och handlat massa gott till kvällen och nu står dem där nere och lagar mat till oss och jag ligger på övervåningen och vilar lite..
När man var liten så gick man alltid hem till en kompis eller att kompisen kom hem till en själv och sov över så satt uppe och prata och lekte det var så mysigt.  Det kommer vara en lång och rolig dag! 

Skrev inget inlägg igår men hade lite att göra.. Var och luncha med brudarna igår och sen fick vi
syn på lite fina
kläder i en affär som vi aldrig brukar gå in i annars. Köpte en skjorta som jag tyckte om.
Nu har dem kommit upp och maten är färdigt så ska ner och äta..
Uppdaterar senare ikväll om jag har tid annars så
får det bli imorgon puss!!


Man är aldrig för liten för något...


Last for a lifetime

Ännu en dag med mina söta stjärnor. Gjorde inte så mycket idag nästan som igår, fast för idag var vi på ikano och kolla runt på kläder och skor. Ohh! vill hitta ett par skor som har en perfekt klack, och fin form som passar till allt men hittar inga. Efter en rundan på ikano satt vi oss på Sannes och tog fika.. JUSTE! Innan rundan på ikano åt vi.. Vi äter verkligen för mycket, vi äter hela tiden. I alla fall efter det drog vi hem till Negars syster satt och spela kort och hade det trevligt och nu är jag hemma och umgås lite med min familj.
Är verkligen jätte tröt, det har varit en så lång dag vakna tidigt för att jag hade en läkartid, gick verkligen bättre än förväntat och är väldigt glad över, men nu ska jag lägga mig i soffan och vila =) 


Lång och härlig dag

Idag har det varit en helt perfekt dag faktiskt, Jag har spenderat den med två underbara tjejer Negar och Fadia. Möte upp Fadia och sedan väntade vi på Negar efter det blev det en väldigt snabb och kort runda på stan sedan gick vi och satt oss på Coffe house by George och åt massa och skratta och hade trevligt i flera timmar. Efter det gick vi och köpte lite godis och gick vidare till ett ställe som jag inte minns vad det heter och spelade kort åt godis och prata ännu mer..  Nu ligger jag i sängen och är mätt och väldigt glad. Imorgon blir det ännu en dag med dem här två stjärnorna, ser fram i mot det vi har verkligen roligt tillsammans. Nu orkar jag inte skriva mer nu ska jag vila lite är helt slut och måste upp tidigt imorgon har ett viktigt "möte" på morgonen som jag måste gå till och behöver energi för det.. Hoppas på det bästa. Hoppas alla har haft en bra dag som jag.. 


"Walking with a friend in the dark is better then walking alone in the light"




Saknad!

Det här är en låt jag fick av en bekant igår, tyckte verkligen den var fin.
Allt han sjunger i låten stämmer på något sätt in. Jag saknar en person så extremt mycket att det är svårt att förklara med ord.

"Wish I knew how to turn back the hands of time
Cus maybe then you'd be here by my side"






Mys Mys..

Måste bara säga att jag har haft en helt UNDERBAR fredagskväll. Har spenderat min kväll med mina tjejer, vi har ätit, kollat på film och skrattat så mycket att det börja göra ont i både mage och rygg.. Måste bara säga att det var på tiden att man hade en tjej kväll.  Det blev så mycket mat att man bara mår dåligt efter, men det gör inget ska inte klaga För att allt var verkligen perfekt. Bra sällskap och god mat och mycket skratt mer kan man inte önska sig faktiskt.
Juste filmen vi tittade på heter My sister´s keeper, den var verkligen bra. Det är en film man fäller tårar för men idag gick det bara inte vi var allt för glada för det. =)

Till det här hade vi så klart en chokladfontän!

 

Imorgon ska man upp tidigt för att börja jobba 6.45 hmmm.. Härligt pass måste jag säga, vet inte hur jag ska somna nu med allt socker i kroppen men måste somna på något sätt så man orkar jobba imorgon! Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer så  ska lägga mig i min säng och sakna min andra halva..



I´ll make it without you

Länge sen, jag vet... Känns som de senaste inläggen börjar såhär.  Jag har inte haft någon ork att sätta mig vid datorn för att blogga. Men finns så mycket jag vill berätta eller skrika ut till min omgivning och bara vara den lyckligaste, men kan inte.. Just nu känns allt väldigt jobbigt men jag har klarat mig förut och kommer klara mig nu. Jag är stark och det här kommer bara göra mig starkare.  Finns inget liv som är lätt, alla har sina perioder så det är bara att göra det bästa av det och inte låta något ta ner en. Det här lär bli den andra natten utan sömn känns förjävligt. Just nu vill jag bara försvinna och slippa tänka ett tag.
Känns jobbigt att sitta här och skriva när tårarna rinner men känslan efteråt är helt underbar, man är
helt lugn och man har verkligen inga tankar kvar i huvudet.
Efter det så somnar man som ett litet barn i sin sängen...

Just nu skulle behöva en famn som inte släppte taget om mig, som jag kunde få trygghet och styrka av.  Men ska inte klaga har vänner som är värda guld, är glad att jag har er ni vet vilka ni är.
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka glömma allt runt om mig för en stund...
Jag är helt slut och jag behöver dig...
Vet att du finns där och vakar över mig och ger mig styrkan för att klara av det här.
Tanken att du inte finns här hos mig och att jag kan springa och lägga mig i din famn gör inget lättare.
Men vet att du alltid kommer finnas där.




dem här gör livet helt underbart!