20 år!

Nu är helgen över och all stress är bort! Det har varit en helgalen helg. Ska berätta lite kort om allt.
På fredagen så jobba jah 13.30-21.00 sedan mte jag upp negar för att gå och sola, men dem hade redan stängt så vi gick och åt. Helt oväntat blev det en bilresa till etuna. Vi åkte klockan 24.30 och var hemma i linköping igen klockan 05.30

Lördagen var det min 20 årsdag!! Det var verkligen en väldigt stressig dag. På morgonen vid 9 någon gång blev jag väckt av mina föräldrar, fick frukost på sängen och 20 röda rosor, sedan somna jag om och vakna 11.30 gick till systemet och sedan gick vi och fixa mina naglar, klippte mitt hår och så sola jag under tiden fick min kille massage och Negar gick på stan med Bella.  Sedan gick vi och åt hos challe och sedan vidare hem till mig. När ja väl var hemma fick min mamma sätta i mitt löshår och Chris tog en liten "tupplur". Sedan var det bara dags att sätta igång och fixa  sig oc fixa allt annat.
Senare på kvällen så kom alla gäster vi åt och dansa och hade verkligen jätte roligt ihop... Lite tjafs men alla kan inte vara perfekt. Sedan tog vi limon till stan och fortsatte mitt firande på Platå.
Efter den långa kvällen kom vi hem och plocka i ordning allt och städa lite. Såg verkligen inte bra ut när jag kom hem. Men så är det när man har fest hemma.
Vid 6 på morgonen gick jag och la  mig då hade redan dem andra somnat tror jag...  (Negar, Fadia och Chris)
Söndagen: Blev jag väckt av min kille 09.30.. Var helt slut men ska inte klaga, vad mer kan jag önska mig.
Jag gick upp satt mig på balkongen och njöt av solen var helt underbart och skönt, sedan gick jag upp fixa frukost och efter det tog vi det bara lugnt.
Min pojkvän var tvungen att åka tidigt men tjejerna var kvar. Så det blev en till övernattning hos mig. Vi köpte pizza på  kvällen och massa gott från hemköp och satt och kolla på bounty hunter. Vi såg inte på hela vi var så trötta så vi la oss väldigt tidigt ändå..
Måndag: Hmm :P mitt dåliga minne.. Vakna vid 12.30 åt frukost i mitt rum och kolla klart på filmen. Den var faktiskt rätt så bra. Sedan har jag städat och bara tagit det lugnt. Ska jobba natt idag (21-07) och två nätter framöver.
Här kommer det lite bilder men inga från festen för att ja inte tog några.. ahahah som vanligt..

Bild 1: Här är lite av det jag fick på min födelsedag. Kommer lägga upp bilder på vad jag fick senare har inte tid nu.
Bild 2+3: Är från Söndagen efter att vi ätit pizza :P
Bild 4: Våran goda frukost idag.
Bild 5: Lite gott som vi hade efter våran frukost.. usch va äckligt :P





Sitter på jobbet...

Och kollar på klockan.. Bara 7 timmar kvar sen får man gå hem och sova. Idag är det en sån dag då jag verkligen verkligen inte ville gå till jobbet, men tyvärr så måste man.

Jag sov inte så bra natten som var och vakna tidigt och låg  bara i sängen och tänkte. Får inte glömma att min mobil ringde hela tiden, väldigt irriterad blev jag!
Min dag har annars varit helt okej faktiskt, har inte gjort så mycket legat i sängen tills Fadia kom till mig. Sedan åkte vi vidare hem till Negar, tog det lugnt och pröva lite kläder. Nu sitter man på jobbet och önskar att klockan var mycket mer än vad den egentligen är.

Orkar jag vara glad just nu? svar nej, jag ska vara seriös trött på att leka att man är glad när det finns så mycket som snurrar runt i huvudet på en... Det är mycket som inte går som det ska och på något sätt så bryr jag mig inte om allt längre försöker bara glida med ett tag och se hur allt slutar.
Ohh ska sluta klaga men jag blir bara så arg. När man har hoppats på vissa saker och det inte blir som det ska så blir man väldigt besviken samt när saker och ting inte är som det ska också.

Men men, på med ett leende Sara! Du fyller år snart?? =D

I alla fall imorgon är det en väldigt viktigt dag för Fadia och jag hoppas allt går som det ska och att du får ett bra besked! Lycka till imorgon gumman, håller tummarna!!

Bonne Nuit!


Ibland får man.. och man måste.

Skrika ut sina känslor!

Jag visste inte att man kunde känna sånhär lycka. Jag går omkring med ett leende på läpparna, känns som om jag går på moln. Allt det här är för att jag har världens bästa kille och helt underbara vänner.


Jag har en kille som jag skulle kunna göra allt för. Du betyder allt för mig, kan inte tänka mig en dag utan dig.
Älskling du gör mig till den lyckligaste tjejen på den här planeten.



Baby you're the best in the whole wide world.
You're the only one that i'm ever gonna need.

The best damn boy i've ever seen in my life
Every time i look at you i'm proud that you're mine.

Baby you're the one, only one for me.



Jag älskar dig mer än allt! Jag är mer än glad över att ha dig i mitt liv.



(I know! lite barnsligt men jag var bara tvungen att skriva det här inlägget)

 



Nedräkningen börjar!!

Nu är det verkligen inte mycket kvar tills jag fyller.. Har varit i gång sen början av månaden, fyller ju ändå 20!!
Jag och mina vänner har planerat det mest och bjudit de som ska komma. Blir en förfest sedan utgång :) kommer bli en toppen dag. Jag LÄNGTAR! Man fyller bara 20 en gång och då ska man verkligen FIRA!
Idag har de varit en helt underbar dag, toppen väder. Jag vaknade väldigt sent men det blev en lång promenad runt ån sedan kom jag hem och laga mat, Spagetti och köttfärssås blev det...
Beställde hem en klänning från nelly med men lägger upp bild på den någon dag snart..
'
Nej nu ska jag lägga mig och kolla på Greys :D




SURPRISE!

Det här kommer bara bli ett kort inlägg, för att jag väntar på att mina nedladdningar ska bli färdiga.
Nu har jag varit vaken i 20 min! Jag hade inte sovit något på två dygn. Jag har ju jobbat 5 nätter i sträck, alltså 50 h på bara en vecka! Igår kl 06.00 fick jag besök på jobbet, hade verkligen ingen aning om att min kära kille skulle dyka upp där.. Måste säga att jag blev väldigt väldigt chockad när en av mina kollegor kom fram till mig och sa att jag hade besök, var inte så svårt och gissa vem det var när hon sa att det var en kille.
Men blev verkligen jätte glad, bästa överraskningen på länge. <3

Jag har sovit sen 07.00 och är fortfarande skit tröt, har också ont i hela kroppen och i huvudet men det är väl inte så konstigt efter att jag har jobbat så mycket och inte sovit ordentligt. Aja blir en bra läxa till nästa gång.
Chirs var lite sjuk igår och jag känner att jag inte mår så bra heller så det första jag gjorde när jag väl hade vaknat var att pressa en halv citron och två apelsiner. Måste få i mig C-vitaminer och få kroppen i topp igen.
Känns som om jag är helt förstörd, så ikväll ska jag ta ett bad om jag orkar och sen få massage av mamma och en ansiktsbehandling.  Får bli en "Sara dag" det känns som om det var länge sen det var en sån dag då jag bara tog hand om mig själv. Nej nu är de första delarna av min serie färdiga så ska börja kolla nu.
Det är Greys anatomy jag laddat ner, har varit dålig med att titta på den på TV men har verkligen inte haft tid så nu ska det bli en slapp kväll..
Blev visst inte så kort inlägg i alla fall..  =)
rhodos 09
Här vill jag vara nu. Bara ligga och ta det lugnt, höra på vågorna och inget annat.
Behöver verkligen semester.

Ciaoo!
0

Sista natten!

Fest? Nej sitter på jobbet och jobbar mitt sista nattpass (21-07) känns väldigt skönt. Det här är fjärde natten i rad så ska bli skönt att sova normala tider ett tag..

Nu är det några som frågat efter receptet på pannacottan, jag har inte glömt bort er. Ska försöka lägga upp det imorgon så fort jag får tid. ;)

Nej nu ska jag jobba igen... Sov såå gott!



Mummmss!!!!





Seeegt!

Många dagar sen jag bloggade, men har haft så mycket att göra. Det har ju varit påsk helg och den helgen fira inte jag pga att jag jobbade.  Söndagen så kom min kille till linköping för att hälsa på och oväntat så blev det bestämt att han skulle träffa mina föräldrar för första gången. Måste säga att det var pirrigt, men det gick jätte bra.
Han var i linköping i tre dagar, och vi gjorde rätt så mycket ihop. Vi gick för att se Avatar i 3D men inte ens i mitten av filmen så gick vi där ifrån.  Sen så har vi lagt mat åt min familj och umgåts med mina vänner. Det har verkligen varit en bra start på veckan.

Nu sitter jag på jobbet, det här är min andra natt och ska jobba tre till! Men det ska nog gå bra.
Nej nu måste jag fortsätta jobba..



Glad Påsk!


Kl är 02.19 och jag sitter på jobbet... Finns verkligen inget att göra, får gå hem om ja vill men det är bara meningslöst och vill inte gå hem nu. Det är lördag och att gå igenom trägårn vill jag verkligen inte... Bara 4,5 h kvar sen ska jag hem och sova. =)

Nej, nu ska jag försöka hitta på något.. sov så gott allihoppa!

Följ min blogg med bloglovin


Bang bang bangeli BANG!

Här kommer ett inlägg med massa bilder på de senaste dygnet och idag..
Nu sitter jag med tjejerna och äter efterrätt=) Vi har lagat middag, det blev Kyckling med potatissallad och grekisk sallad och till efterrätt blev det panacotta.
Igår var jag och Negar och träna och sedan kom vi hem till mig och sedan kom Fadia hem till mig och vi fixade och oss åt gott för att vi skulle ut och fira Fadia. :D Blev en lyckad kväll..
Här kommer bilder, Njuut!
Det här gjorde jag igår ;) riktigt gott blev det...
Här sitter vi innan utgång =)

Hur känns det? - Kom han? - Spruta!

Kvällsmaten - Jag sover - Frukost!!



Våran middag och den goda efterrätten :D

Nu sitter jag med tjejerna och tar de lugnt innan jobbet.. :( Ska jobba 21-07 jobbigt...
Nu har jag jag lagt upp 50 inlägg! =9 ojojoj trodde inte jag skulle komma såhär långt:p
Aja, nytt inlägg får bli imorgon.


April April!

Jaa, det var ett aprilskämt.. Hur var eran dag?  Vart ni lurade eller lurade ni dem runt omkring er?
Jag lura många och alla gick på det:) Så duktig är lilla jag.
Seriöst, 3D linser hahah! :P skulle vara något..

3D-Linser lanseras av SF!

Nu ska SF lansera nya 3D-Linser som är lika bra som 3D-glasögonen.  Tycker det är toppen ju! =))
En del människor känner sig lite obekväma med de nya 3D-glasögonen, speciellt om man dejtar någon och vill göra ett gott intryck. Därför lanserar SF Bio de nya 3D-linserna som är lätta att bära och som ger samma effekt som glasögonen.



Måste säga att det känns som om jag inte bor i linköping längre. Händer saker här och får reda på allt väldigt sent. Nu finns 3D i linköping och jag har väntat med att se Avatar bara för att se den i 3D vilket jag kan göra nu.

Housewife for one day!

Hej på er!
Måste först och främst säga att det är roligt att se att flera går in på in blogg och läser =) Känns verkligen toppen!
Min dag har varit helt perfekt faktiskt, har hunnit med väldigt mycket fast vi fick strömavbrott i hela huset i 1,30 h! Sånt är verkligen inte roligt speciellt inte när man har planerat att gå någonstans.
Dagen började med att jag vakna, åt frukost sedan börja jag städa lite i mitt rum och
sedan packa jag ner lite saker för att gå och träna med Negar.
Träningen går faktiskt bra än så länge, imorgon har vi tänkt att gå runt ån och efter
det gå till gymmet och köra lite styrka.
Fortsättning på vad jag har hunnit med idag.. :P
Har lagat mat och bakat mina goda chokaldmuffins, gått en snabb sväng på stan för att
kolla om skinnjackan som jag vill ha finns, men tyvärr den fanns bara i storlek 40 och 38.
Ska gå in nästa vecka och kolla om dem har fått in den, vill verkligen ha den.
Pga av strömavbrottet så missade jag första halvlek av matchen, Barcelona-Arsenal som slutade 2-2.
Men när vi väl fick tillbaka elen så fixa jag mig snabbt och gick iväg till stan
för att se matchen med brudarna.
Vi måste göra om det någon mer gång var verkligen roligt.
Här är lite bilder från min dag...


Så här blev mina muffins.. Stoppade en chocklad ruta i varje muffins också vilket gör med saftigare.
Mycket mycket goda, speciellt med ett glas mjölk till :D



Här är min sallad som jag servera till min lunch som jag lagade.. Jag älskar grönsaker, måste alltid ha det
till maten...
Blev Kyckling och potatis och till mamma som fastar blev det fisk och potatis.
Jag älskar att laga mat och att baka! <3