One of a Kind

“Tell her how you admire her.

Always tell her you love her, at all times.

When shes upset, hold her tight.

Pick her over all the other girls you hang out with.

Play with her hair, pick her up,

tickle her, and wrestle with her.

Just talk to her. Tell her jokes.

Bring her flowers, just because.

Hold her hand & run, just hold her hand.

Throw pebbles at her window at night.

Let her fall asleep in your arms.

Sing to her no matter how awful you sound.

Get her mad at you, then kiss her.

Give her piggy back rides.

Push her on swings.

Tell her she looks beautiful.

When she’s sad, stay on the phone with her,

even if she’s not saying anything.

Look into her eyes and smile.

Kiss her on her forehead.

Slow dance with her even if theres no music.

Kiss her in the rain.”



Kärlek <3


20100128

har jag långt hår igen! Jag beställde löshår för två dagar sen och fick det igår, så ikväll så har jag färgat mitt hår och satt i löshåret :) Underbart att ha en egen frisör.  Under tiden färgen satt i håret så städa jag mitt rum lite, för att man kunde verkligen inte hitta något här inne. 
Håret har jag beställt från Rapunzel och är verkligen jätte nöjd med det. Blev 50 cm längre med mer volym.
Jag har satt dit håret med microringar. Underbart med långt hår.

Imorgon kommer min barndomsvän från Malung. Ser fram i mot att få träffa henne var verkligen länge sen vi sågs. För er som inte vet så är jag uppväxt där, älskar allt med den staden faktiskt. Luften, naturen och människorna.  Så imorgon ska jag hämta henne från tågstationen vid 15.15, efter det så får vi se vart vi tar vägen.

Ska bli kul o träffa henne imorgon! Nu när man tänker på att hon ska komma så dyker det upp massa minnen i huvudet. Hon var min första vän och vänner är vi fortfarande. Finns inget bättre än att vara liten och göra allt utan att behöva tänka på något.  Inga bekymmer och ingen sorg, bara glädje...
Aja nu ska jag fixa lite saker, och plocka undan det sista i  mitt rum.

Våren 2010 - TRENCH

Vill hitta en snygg Trench till våren nu. Vill ha en som formar sig bra efter kroppen  och den ska inte vara för lång eller för kort!
Sitter och kollar runt lite på nätet på olika Trench coats från olika visningar. Här får ni ett smakprov.
Burberry Prorsum Spring/Summer 2010 collection 

 

Tycker det är skit snyggt på både Killar och tjejer,  Väldigt stiligt.  Nu gäller det bara att hitta någon man tycker om och som sitter som den ska.

Gå in på deras hemsida : www.artofthetrench.com
Några tips?


Nu ska jag gå och äta frukost.. Ciaoo.

Vitamin Focus ;)

Helt SLUT! Har inte sovit än, kom hem från jobbet 7:30 eftersom jag jobbade natt som ni redan vet. När jag väl var hem så tog en dusch och efter det var jag hur pigg som helst, försökte sova men det gick inte. Fixa i ordning mig och ringde min bror bad honom fixa en ny plattång till mig, min gamla var inget att ha längre.  Sedan ringde jag Sammar och vi bestämde att ses efter hon slutat skolan. Så vid kvart över tre så plocka upp henne sedan åkte vi iväg till salongen för att hämta min plattång och sedan vidare  till Ikano för att handla lite kläder..
Just nu har världens huvudvärk men det är väl inte så konstigt tanke på att jag inte har sovit något ÄN! Tänkte att det var lika bra och blogga nu eftersom det skulle nog inte bli av annars.. Här får ni se vad jag fick med mig hem.

 

Det här fick jag med mig hem:

  • Vitamin Focus, svarta vinbär ;)
  • GA.MA Plattång
  • Enkelt Svart  linne
  • Syoss Shampo
  • ACO - vårdande ansiktscreme
  • Svart långt linne
  • Underkläder - Set
Nu är jag helt slut, ska gå och tvätta bort sminket, byta om och lägga mig i min säng och vila.

 


Wipeout..

Sitter fortfarande på jobbet, jag känner mig inte trött. Men vet inte hur jag hamna på youtube och just den här videon men skratta så mycket att jag trodde ja skulle börja gråta.  Kanske är trött därför jag tyckte de va så roligt? Aja men ni måste bara se...


Words can't bring me down

Har inte bloggat på ett par dagar, för att jag har jobbat natt och inte hunnit, Nu sitter jag på mitt nattpass och tänkte försöka skriva lite.. Mina dagar har varit speciella, fick ett oväntat besök av en person som står mitt hjärta väldigt nära. Vart lika chockad som första gången personen kom för att överaska mig. Men tack för en underbar dag C.M.


För några dagar skrev jag om ett inlägg tre gånger för att jag var så arg och trött på folk som kommer och frågar om saker och ting som dem inte har med att göra.  Förstår inte när folk har tid att snacka om andra. Har ni inget jobb, tv eller något att göra på fritiden? Förstår verkligen inte hur ni orkar. Hur som helst publicera aldrig inlägget för seriöst orkar inte sjunka till en sån nivå pinsamt bara. Visste inte att mitt privatliv var så intressant, om ja brydde mig om allt runt om mig så skulle jag tro att jag skulle ha 1000 besökare till min blogg. Men ser att antalet besökare växer utan att behöva skriva om sånt skit! Skriver om saker jag tycker om och som gör mig GLAD. Måste bara göra en sak klar för er, att allt ni gör och säger och som ni tror kommer skada eller såra mig gör mig bara starkare och det tackar jag er för. Ni sjunker bara i värde. Ajaa nog med det.

Nu har jag jobbat min tredje natt vilket betyder att jag är ledig imorgon men jobbar igen på onsdag natt o två nätter framöver. Den 1 februari börjar min inskolningn på Neo, det är en avdelning för förtidigt födda barn. Kommer bli en lärorik och intressant vecka.




Om bata en vecka kommer jag ha sån här änglar runt mig! Älskar barn och älskar mitt jobb.



Nu ska jag fortsätta göra det jag älskar, bara 2,5 h kvar sen är jag hemma i min säng..
Ciaao <3


Betyder drömmar något?

Har verkligen problem med sömnen, har vänt på dygnet helt och hållet och vet inte hur jag ska vända tillbaka det tanke på att jag jobbar några nätter till framöver. Känns bara jobbigt att sova på dagen och vara vaken hela nätterna.
Hade verkligen en skit konstigt dröm i natt, förstod ingenting av den. Vaknade upp helt förvirrad. Är bjuden på inflyttningsfest hos Bellah men kan tyvärr inte gå pga jobbet=( verkligen tråkigt för skulle vara kul och träffa alla andra idag och göra något kul. Men får bli fest nästa helg istället med Negar ;). ´
Nu är min Underbara Madde hemma från sin låånga semester! Jag hoppas verkligen du haft det helt underbart där borta. Måste få tid så jag kan åka till henne och hälsa på med.  SAKNAT DIG!
Jag vet att jag har sagt att jag vill komma bort någon helg eller någon vecka från allt verkligen , jobbet och alla människor i  min omgivning. Behöver verkligen koppla av, men vet inte vart? Någon som har något bra tips på något bra ställe att åka till och koppla av?


Fredagsmys med fasters älsklingar

Ledig idag med från jobbet, har inte mått så bra idag så har bara vilat och inte gjort något..  Nu har mina älsklingar kommit hit och vi ska ha fredagsmys. Vi är fyra stycken och den yngsta är 7 år, sen hans storebror som är 13 år och sen min lillebror som är 16 år. Blir kaos här när vi ska bestämma filmer att se på... Efter mycket gnäll och tjat så blir det Alvin och gänget och bedtime stories. För mig spelar det ingen roll vad vi ska se, bara dem blir glada så blir jag också nöjd. Nu ska jag hämta lite snacks och så ska vi se på film tillsammans.. 

Ciaooo!

Bikinis från Nelly & V.S

Vill verkligen ha sommar! Sitter och kikar runt på bikinis.. Man vill ha en bikini som inte alla andra går runt i får man ta och lägga ut lite extra samt undvika och köpa den på H&M. Tyvärr H&M har väldigt fina bikinis men tråkigt när alla har likadana. Den här vita är från Nelly och dem andra är från Vicktoria Secret





Kostar att vara fin!

Do I really feel the way I feel

Har inte haft tid att blogga dem senaste dagarna, jobbat natt och när man väl vaknar igen så åker man till jobbet..
Nu är ja ledig i två dagar känns väldigt skönt faktiskt. få vila ut sig ordentligt. Tanke på att jag har jobbat väldigt mycket nu.
Något jag är väldigt stolt över är att jag har börjat träna igen mitt första pass var i måndags, gick riktig bra. blir ett nytt pass imorgon.
Dagarna framöver ser ut såhär:
Torsdag: ledig + Gymmet
fredag: Tandläkaren + Gymmet
Lördag: Jobba Natt
Söndag: Jobba Natt
har jobbat väldigt mycket på senaste tiden och behöver verkligen ta ledigt och komma bort ett tag, Just nu funderar jag på att ta en weekendresa, men det gäller ju och vara ledig någon helg också.
Idag på morgonen när jag var på väg hem från jobbet så spelades den här låten upp på radion, fick en konstigt känsla..

Volanger syns mycket våren 2010!

Tog jag mig en titt på vårens mode 2010.  Dem här bilderna är tagen från Valentinos Visning. Bilderna säger väldigt mycket om vårens mode.  Volanger, begie och puderfärgade nyanser kommer att regera den här våren. Kommer även bli vågade korta klänningar, kjolar men ändå med stil.
Kolla även in sminkningen, mycket drag och markerade ögon samt neutrala läppar.
Något att börja öva sig på redan nu ;)

Auf Wiedersehen

 


Un jour tout à fait merveilleux ;)

Innan allt måste jag säga att min underbara stora syster som fyller år idag! STORT GRATTIS! Älskar dig gränslöst! <3
Dagen börja med att jag kom hem från mitt natt pass, blev en snabb dusch, lite frukost och sen direkt i säng. Ställde klockan på två för att vakna och ringa Chefen på neontal avdelningen, har ju inte berättat att jag var där och prata med henne i onsdags sen i torsdags var jag inne och lämna in mitt CV. Tillbaka till dig,ringde henne för att kolla om hon hade lsät igenom allt...  =D Måste säga att jag kände på mig att jag skulle få ett bra svar av henne. Sa att jag skulle ringa på måndag för att bestämma tider för inskolning måste säga att jag är den lyckligaste personen just nu. Efter det underbara samtalet så somna jag om.
Inte allt som hänt idag, har träffat min underbara vän. Vi tog en runda på ikano kolla runt på kläder sen åkte vi och handla lite saker till vår middag, sedan vidare hem till henne och laga mat, blev vår speciallitet S&S Spagetti;)

 

Vi var verkligen helt slut efter maten. Jag och Sammar är verkligen helt dumma i huvudet, det är inte bra när båda är trötta vi blir helt barnsliga och flummiga så en timme med bara trams var verkligen toppen ändå för att det avslutades med massage och film..

Juste får inte ta o glömma, Kände verkligen att det var en bra dag, tanke på att jag fick jobb på en underbar avdelning med massa bebisar. Så köpte en lott för att kolla om jag hade någon tur, och vet ni vad jag vann en liten vinst, men tanken som räknas.. Nej nu räcker det för idag jag är verkligen trött och skriver massa onödigt känns det som.. Måste sova imorgon blir det en ny dag med, Träffa min stjärna igen sen blir det nytt natt pass på jobbet. 

Bonne nuit mes amis <3



Ojj väckte jag dig?

Har varit en väldigt lång dag idag, var ett tag sen gick upp så tidigt för att jobba. Sov bara 1,5 h i natt och sen var det dags att gå upp och gå till jobbet. Har hänt lite bra saker på jobbet men allt är inte 100 än så berättar om det när jag vet allt. =))
När jag väl kom hem från jobbet blev det snabb dusch sen gick  jag och la mig, trodde verkligen jag skulle sova till imorgon men då ringer en söt liten vän och väcker en. Blev ingen mer sömn för min del..
Nu sitter jag och har en riktig trevlig konversation på msn med min älskling hennes lilla vän som är mitt fan :p hahah "du vet hur fjortisar blir när de ser än kändis. Så är jag just nu" Gulligt måste jag säga.. Kan säga att det blev en diskussion med mycket känslor men roligt.

, du vet hur fjortisar blir när de ser än kändis. Så är jag just nu


För er som inte vet så är min "älskling" min barndomsvän som heter Sammar, en person jag verkligen älskar och gör allt med. Vi kom fram att jag och hennes relation är som serien våra bästa år, spelar ingen roll om vi inte pratar på någon vecka, månad inte för att vi inte pratat med varandra på en månad men saken är att vår relation inte förändras det är fortfarande som om vi har pratat varje dag. Det är något jag tycker om med vår relation, Jag äslar våra mys kvällar dem blir alltid så lyckade! haha Gumman jag älskar dig du vet hur mycket du betyder för mig. <3 OBS! Jag ska vara hennes brudtärna! ;) hahah
Nej men nu ska jag upp och fixa lite tee.. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!


Rude boy

Har varit en lång dag idag just nu sitter jag och lyssnar på Rihannas ny släppta singel - Rude boy, den är väl helt okej.. För er som trodde att jag inte skulle orka gå upp och ta en morgon promenad, vill bara säga att det blev en, riktig kallt ute men kändes helt underbart när jag väl var hemma.

Börjar bli lite tokig här, har så många saker jag vill göra med vet inte med vad jag ska börja med.
Men något jag måste ta tag i är träningen, jag vet att det brukar låta så men det slutar helt annorlunda. Men nej inte den här gången bokat in ett pass med tränare på torsdag får se hur det blir... Har fler planer på G som jag inte kan tala om just nu, hemligt hemligt... ;)
Aja, Nu ska jag upp och fixa mig lite och åka en sväng med familjen till lite släktingar. Sen ska ja komma hem och vila och ska försöka lägga mig tidigt ikväll jobbar imorgon 6.45-15.00.

Längtar...

Idag har det varit jobb mellan 14.00-21.30, har faktiskt inte gjort något annat. Men imorgon är jag ledig och då tänkte jag försöka ta en morgon promenad och efter det ska jag försöka ta tag i massa ärenden och samtal som jag inte haft tid med innan.
Har ett litet problem!! Försöker hitta en klänning till min kusins bröllop, men vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut.. Har letat lite på nätet men inte hittat något speciellt som jag fastnat för men får ta och leta vidare nu..

Något jag fick syn på för några dagar sen, när jag kika in på en bekants blogg var det här:

 

Om några månader är det Biopremiär för  Sex and the city som är tillbaka med del 2!! Denna gång blir det lite mer exklusivt. Ser fram i mot att få se den. Biopremiären är den 28 maj.

Ska gå och lägga mig snart är verkligen trött, och måste ladda på med massa energi tills imorgon!
Godnatt =)


Lugna dagar..

Blev inte ett inlägg igår, hade verkligen inte tid att skriva. 
Gjorde inte så mycket jobba 14.00-21.30 och efter jobbet får jag ett samtal av min älskling som frågar om vi kunde se och se film! Vilket jag verkligen behövde, blev ett perfekt slut på dagen. 
Blev mys framför filmen med massa gott.. Idag har jag inte gjort så mycket somna sent igår eller idag morse rättare sagt, somna vid halv sex och vakna vid fyra... Verkligen illa! Så har inte hunnit göra något speciellt idag, varit och hälsat på vänner till familjen och nu så sitter jag här tänkte sätta på någon film..

rhodos
Jag och min älskling!

 

 

 

 


Fiberwig!

Vill tipsa er om en underbar mascara, ger verkligen otroligt långa ögonfransar utan att glibba, lätt att tvätta bort med bara varmvatten..
Var och köpte den för några dagar sen måste säga att jag ÄLSKAR den.Desto mer man lägger på desto längre blir dina ögonfransar, den är verkligen värd pengarna.

Ni kan gå in på hemsidan och läsa lite om den, finns en video att se också -> Fiberwig

sådär lycklig igen!

Just nu sitter jag på jobbet, en helt underbar natt. Finns inget bättre än när man gör något och får extremt mycket beröm för det, måste säga att jag är väldigt glad just nu..

Har tänkt en hel del på hur det  här året ska bli, ser verkligen fram i mot mina planer för det här året. Just nu hoppas jag på det bästa och att allt ska gå som planerat.



Att något så litet kan göra en så lycklig...


Välkommen till min nya blogg!

2010!

Det här året tänkte jag börja blogga...

Vet inte riktigt om det är min grej, men aldrig fel att pröva på. Just nu försöker jag att fixa till den lite, ooo nej! det är verkligen inte lätt. Fattar verkligen ingenting men men får se hur de går..

hej så länge...