Fram- och motgångar, en del av livet.

Kommer alltid perioder i livet som är jobbiga. Ibland kommer allt på en och samma gång och så känner man att man bara vill ge upp. Men ett liv utan motgångar skulle inte göra oss till den vi är idag. Det är motgångarna i livet som gör oss starka, dem som gör att vi växer som personer och lär oss av det som händer. Av motgångar kan vi lära oss om vad som är rätt och fel samt hjälpa andra som hamnar i vår egen situation.
Man kan önska att livet vore enklare men vad skulle meningen med livet vara då och hur skulle vi vara som personer?

Det finns inte någon människa som inte haft jobbiga perioder i livet, men alla berörs på olika sätt. Vissa blir mer sårade och känner av det mer än andra. Vissa kanske har haft det jobbigt en längre period och inte har någon styrka kvar att bearbeta det som händer, men det är det vi har våra nära och kära för. Dem finns där för att hjälpa en igenom det som händer, ge en styrka och positiv energi. Man kan inte alltid prata med vem som helst och ibland kan det kännas skönt att prata med någon som man inte brukar umgås med.

Det finns inget här i livet som vi inte kan nå eller klara av, det gäller att tro på sig själv. Handlingens väg är mod, att våga göra det man vill och tro på egna tankar är väldigt viktigt för att klara av saker här i livet. Man måste våga för att se förändringar, inte sitta och vänta och hoppas på det bästa.


Men det är inte bara motgångar som gör att vi växer som personer utan framgångarna också. Hur ska vi kunna se positivt på saker och ting om vi inte ser framsteg med det vi gör.

Livet har sina fram- och motgångar. Det gäller bara att resa sig upp varje gång man faller och att ha tillit till det som händer även acceptera förändringen till det som sker när man inte själv kan påverka. Man ska aldrig tappa hoppet, för att varje dörr som stängs så öppnas en annan. Gäller att ha tålamod och styrka.

För att kunna bli framgångsrik gäller det också att man mår bra i sin själ. Ha en bra hälsa och ha människor som stöttar en.
Men det viktigaste av allt är att ha någon att dela sin framgång med.
Ingen vill vandra ensam på en lång väg utan att ha någon med sig.


Kommentarer
Maya

hej, hörde vad som hade hänt le, hoppas allting är bra nu och att du kryar på dig. Ha det bäst!

2010-09-14 @ 19:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback